19260


Műszaki tanácsadás
Műszaki tanácsadás

Sajnos egyre többször fordul elő, hogy takarékossági és egyéb okok miatt a megrendelők és a kivitelezők is a pillanatnyilag gyorsabb és kedvezőbb utat választják az építkezések alkalmával. Bár csábítóan hangzik a kiviteli és az egyéb tervek kihagyásával megtakarított összeg, abba már nem gondolnak bele, hogy nem mindig kifizetődő ezt az utat járni.

Tartószerkezeti tervezés
Tartószerkezeti tervezés

Ahhoz, hogy valami hosszú éveken keresztül fent maradjon, erős alapokra és stabil tartószerkezetekre van szükségünk. Ez kivált kép érvényes az építmények esetében, ahol gondosan, előre meg kell tervezni minden egyes lépést, mivel egy rosszul kivitelezett építmény a milliós károkon kívül a testi épséget is fenyegeti.

Statikai engedélyezés
Statikai engedélyezés

Mint az élet minden területe, az építőipar is szigorú szabályok szerint működik. Ahhoz, hogy egy általunk megálmodott épület valóságot öltsön, számtalan engedélyt kell beszerezni. Például a statikai engedélyt, mely talán az egyik legfontosabb engedély egy épület életében, hiszen ez az engedély bizonyítja a tervezés pontosságát, a majdani épület biztonságos használatát

Szerkezettervezés
Szerkezettervezés

Az egyre csak növekvő népesség ellátására az alapvető szükségleteken kívül biztosítani kell olyan egyéb feltételeket is, melyekbe elsőre talán bele sem gondolnánk.