Statikai engedélyezés

Mint az élet minden területe, az építőipar is szigorú szabályok szerint működik. Ahhoz, hogy egy általunk megálmodott épület valóságot öltsön, számtalan engedélyt kell beszerezni. Például a statikai engedélyt, mely talán az egyik legfontosabb engedély egy épület életében, hiszen ez az engedély bizonyítja a tervezés pontosságát, a majdani épület biztonságos használatát.

A statikai engedélyezéssel járó, kötelezően elvégezendő feladatok világíthatnak rá az olyan rejtett problémákra, melyek a későbbiekben akár milliós tételű problémákkal is járhatnak, valamint a testi épséget is veszélyeztethetik. Épp ezért nem érdemes a kiskapukat keresgélni, és a statikai engedélyezésen spórolni.

A statikai engedélyezés azonban nem egy közkedvelt feladat, idő és türelem igényes. És talán az előbbi az, ami sokak számára nem áll olyan nagyságrendben rendelkezésére, mint amennyi szükséges lenne.

Ezért vállalkozásunk, a megrendelők életét megkönnyítve, vállalja el a statikai engedélyezés teljes körű lebonyolítását.

Irodánk az elmúlt 13 év alatt nagy gyakorlatra tett szert statikai engedélyezés területén. Megrendelőink a statikai engedélyezést teljes körben irodánkra bízhatják. Munkatársaink a hivatali rendek és a jogszabályok labirintusában tökéletesen tájékozódva látják el a statikai engedélyezéssel járó feladatokat.

Ha jelenleg időt, a jövőben pedig költséget szeretne megtakarítani, ne halogassa a statikai engedélyezés feladatát!

Kollégáink az ország egész területéről érkező statikai engedélyezésre vonatkozó megrendeléseket is ellátják.