Szerkezettervezés

Az egyre csak növekvő népesség ellátására az alapvető szükségleteken kívül biztosítani kell olyan egyéb feltételeket is, melyekbe elsőre talán bele sem gondolnánk.

A lakhatást, az élelmiszer készletek tárolását és értékesítését, az életünk mindennapjait egy olyan dolgok köti össze, mely a fejünk felé magasodva válik láthatatlanná az emberi szem számára.

Ez a dolog nem más, mint az épületeink szerkezete, melyek a modern világunk alappillérjeit képzik. Ahhoz viszont, hogy ez az alapok stabilan tartsák fent az általunk ideálisnak vélt életet, pontos és precíz szerkezettervezés szükséges.

Akár hatalmas felhőkarcolókról, akár egy egyszerű garázsról van szó, a szerkezettervezés, mint munkafázis képzi a kivitelezés alapjait. A szükségszerűen precízen megalkotott szerkezettervezés biztosítja a tartós alapokat, mely hosszú évtizedeken, vagy akár évszázadokon keresztül képesek hirdetni az emberiség nagyságát.

Valamint a szerkezettervezés fontosságát az alapanyagok széles skálája követeli még meg, ugyan is nem elhanyagolható szempont a különböző anyagok egymáshoz való kompatibilitása, külső- és belső tényezőkre való reagálása.

A számos alapanyag közül a leginkább elterjedt szerkezeti anyag a fa, az acél, a vasbeton és az üveg.

Vállalkozásunk 13 éve van jelen a szerkezettervezés piacán. Ezen időszak alatt számtalan szerkezettervezési munkálatot bonyolítottunk le, melyek minden esetben a magas fokú precizitás bizonyítékaként is szolgálnak.

A professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a szerkezettervezés során igyekeznek a megrendelő által megálmodott szerkezetekből egy valóban felépíthető és élhető szerkezetet tervezni.

Tervezői irodánk vállalja:

  • fa szerkezetek tervezést
  • acél szerkezetek tervezést
  • vasbeton szerkezetek tervezést
  • üveg szerkezetek tervezést