Tartószerkezeti tervezés

Ahhoz, hogy valami hosszú éveken keresztül fent maradjon, erős alapokra és stabil tartószerkezetekre van szükségünk. Ez kivált kép érvényes az építmények esetében, ahol gondosan, előre meg kell tervezni minden egyes lépést, mivel egy rosszul kivitelezett építmény a milliós károkon kívül a testi épséget is fenyegeti.

A tervezési fázis folyamán talán a tartószerkezeti tervezésre kell a legnagyobb hangsúlyt fektetni, ugyan is ez a szerkezet fogja viselni az építmény teljes súlyát. Épp ezért a tartószerkezeti tervezés a legnagyobb odafigyelést, precizitást és a folyamatosan bővülő szaktudást követeli meg magának.

Cégünk megalakulásakor alapelveként határozta meg ezeket a tulajdonságokat, melyeknek köszönhetően immár 13 éve látjuk el a tartószerkezeti tervezéssel járó feladatokat.

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a tartószerkezeti tervezés alkalmával igyekeznek a megálmodott építményhez illő, de stabilan tartó szerkezeti egységeket tervezni.

Vállaljuk családi házak, középületek, csarnokok, ipari létesítmények és egyéb objektumok tartószerkezeti tervezését, melynek során a pontosság és a precizitás mellett az összhangra is nagy figyelmet fordítunk.

Milyen tartószerkezeti tervezés igényelhető tervező irodánktól?

  • fa tartószerkezeti tervezés
  • acél tartószerkezeti tervezés
  • vasbeton tartószerkezeti tervezés
  • egyéb tartószerkezeti tervezés

Munkatársaink vállalják továbbá az összeszerelése tervek elkészítését, valamint a csomópontok kialakítását, és a kötőelemek méretezését.

A tartószerkezeti tervezési szolgáltatásunk, a megrendelői igényeknek megfelelően az ország egész területéről igénybe vehető.