Fa szerkezetek tervezése

A mai napig az egyik legelterjedtebb szerkezeti alapanyag a fa, ami szinte mindenhol megtalálható, könnyedén megmunkálható és egy kis odafigyeléssel folyamatosan pótolható alapanyagforrás.

De a fa, mint szerkezeti elem nem csak a fenti tulajdonságai miatt maradt ennyire közkedvelt napjainkban is. Ugyanis a hagyományos, a klasszikus vagy a letisztult forma kedvelői is megtalálhatják a fa szerkezetekben azt a minőséget, eleganciát és luxust, amit más szerkezeti elemek nem képesek átadni.

Viszont ezeknek a mutatós szerkezeteknek a kivitelezéséhez komoly előkészületi feladatokra van szüksége, mely többek közt a fa szerkezetek tervezéséből is áll.

A fa szerkezetek tervezése egy biztos tudáson alapuló, magas precizitást igénylő munkafolyamat, melyet vállalkozásunk 1990 óta szakszerűen lát el.

Magasan képzett szakembereink a fa szerkezetek tervezése során ügyelnek a megrendelő által megálmodott és a kivitelező számára kivitelezhető két véglet tökéletes összehangolására is.

Milyen fa szerkezetek tervezése igényelhető irodánkban?

  •          a hagyományos ácsszerkezetek
  •          a rétegelt és ragasztott fa szerkezetek
  •          a nagy fesztávú fa szerkezetek,
  •          valamint az egyéb fa szerkezetek pontos és precíz megtervezését.

Vállalunk továbbá statikai tervezést, összeállítási terv készítést, csomópont kialakítást, kötőelem méretezést és anyagkimutatást.

A megrendelői igények maximális kielégítése érdekében a fa szerkezetek tervezése az egész ország területéről igényelhető.

A 13 év alatt kiépített, megbízható partneri hálózatunk ügyfeleinknek további segítséget nyújt a kivitelezési feladatok lebonyolításában.